| Posted in: Träning

cycle

Cykel är ju ett fantastiskt som du kan använda på till att ta kortare turer eller till och från jobbet. Med en cykelkärra så går det att cykla iväg och storhandla. Sommaren är ju en fantastisk period att vara ute med cykeln oavsett om det är för träning eller bara för nöjes skull.

Ska vi prata miljömässigt så är cykeln oslagbar och i kombination att vi faktiskt samtidigt rör på oss så borde cykeln vunnit priser för någonting. Nackdelen är ju denna erbarmliga vintern som vi brottas med här i kalla nord. Det finns ju vinterdäck att köpa till cykeln men det är ändå inte samma sak att som på sommaren ta sig ut för ett träningspass med cykeln. Då cykling är skonsamt för kroppen så passar det alla och man har ju möjligheten att anpassa hur pass hårt man vill cykla.

Är du inbiten cyklist så finns nu speciella cykeltrainer som du kan köpa och ställa din egna cykel på. På så sätt så slipper du i i vinterrusket utan kan använda dig av din egna cykel och cykla på hemma. Självfallet kan du använda den året om och speciellt om det öser ner så kan du cykla en stund inomhus. För den som vill så går det till vissa trainer att koppla din dator och ge dig ut på Tour De France eller någon annat storlopp och cykla detta, datorprogrammet ger dig de motstånd som bli i de uppförsbackar som följer tävlingsrutten på det lopp du väljer.