| Posted in: Träning

Om det är någonting som är oerhört vanligt vid klockslaget för varje nyårsskifte så är det att haspla ur sig eller åtminstone tänka för sig själv att årets nyårslöfte ska vara att börja träna. För väldigt många människor med denna önskan så kan det inledningsvis gå bra varvid träningen sedan faller bort helt och hållet, eller så blir det till och med så att nyårslöftet fallet i glömska redan kommande dag. Känner du själv med dig att du hör till en utav dessa grupper av människor finns det dock ännu tid kvar att infria ditt nyårslöfte innan året är till ända!

Det finns ännu tid kvar för dig som i nyårslöfte lovat dig själva att börja träna. Trots att det i skrivande stund bara återstår drygt två månader så är ”bättre sent än aldrig” ett talesätt som man absolut kan applicera på situationen och helt enkelt se till att ta sig själv i kragen!

Träningen kan man komma igång med på ett flertal olika sätt, antingen genom att skriva upp sig på ett lokalt gym och/eller fixa viss utrustning som gör att du kan köra igång hemma, om det är så att du är lite halvnervös för att träna med andra människor. Just detta är faktiskt en av anledningarna till varför många aldrig riktigt kommer igång med sina träning, att man är rädd för vad andra ska tycka. I dessa fall är det speciellt bra att träna hemifrån så att man inte stoppas av något sådant. Det är omöjligt att vara stark och duktig utan att aldrig ha tränat, så detta är absolut inget att skämmas över, men man kommer heller aldrig att bli det om man aldrig kommer igång.

Skynda dig nu att göra dig själv stolt innan det är försent!